American cookies białe
0
American Cookies Białe z kawałkami prawdziwej deserowej czekolady to klasyka w czystej postaci, która broni się pysznym smakiem przy każdej okazji.
Użyte produkty i dekoracje
PASTA PASTAROM – WANILIA
Kod 67310
RECEPTURA
CIASTO
Składniki:
100 gMasło
80 gCukier
80 gCukier brązowy
80 gJaja
160 gMąka
2 gProszek do pieczenia
5 gPasta Waniliowa Dreidoppel (kod 67310)
150 gDropsy deserowe do zapiekania standard Barima Artisanal(kod 882508)
Przygotowanie:
Wymieszać płaskim mieszadłem masło z cukrem oraz cukrem brązowym i pastą waniliową. Dodać stopniowo jaja do uzyskania jednolitej konsystencji. Dodać wszystkie suche składniki i ponownie wymieszać. Na samym końcu dodać dropsy czekoladowe. Formować ciasto gałkownicą do lodów o gramaturze 15 g. Piec w temperaturze 160°przez 18 minut.
schemat
Podobne kreacje
Zobacz zdjęcia, receptury i filmy o podobnej tematyce. Zainspiruj się i wykonaj je w swojej pracowni.