
Lody z orzechów laskowych
Wyjątkowe, kremowe lody o smaku orzechów laskowych podane w słodkich rożkach i zanurzone w posypkach Mikro z białej, mlecznej i deserowej czekolady doskonale sprawdzają się jako deser w upalne dni.
Użyte produkty i dekoracje
RECEPTURA

Wszystkie składniki dokładnie ze sobą wymieszać, podgrzać do temperatury 82*C cały czas mieszając. Schłodzić. Przelać do freezera i mrozić do momentu uzyskania lodów.
Podawać z posypkami czekoladowymi Barbara Decor:
Posypka Biała Mikro (kod 3325464),
Posypka Deserowa Mikro (kod 3325454),
Posypka Mleczna Mikro (kod 33948764).
schemat

Podobne kreacje
Zobacz zdjęcia, receptury i filmy o podobnej tematyce. Zainspiruj się i wykonaj je w swojej pracowni.
Zapisz się na szkolenie
Torty, tarty i monoporcje


