Petit Fours

Petit Fours

Petit Fours to must-have każdej restauracji. Foremka Karo z ganaszem, pomarańczowa żelka, trufle na bazie korpusów truflowych oraz pianka „marshmallow” to ciekawa i różnorodna kompozycja smaków oraz tekstur.

Zdjęcie

Użyte produkty i dekoracje

KAKAO EXTRA DARK
KAKAO EXTRA DARK
Kod 22/24GT781
LOCZKI
LOCZKI
Kod 331562
Square, dark chocolate cups
FOREMKA KARO
Kod 3392

Podobne kreacje

Zobacz zdjęcia, receptury i filmy o podobnej tematyce. Zainspiruj się i wykonaj je w swojej pracowni.

Zapisz się na szkolenie

Desery w gastronomii

Ana Florencia Davila - Pastry Chef Barbara Luijckx Ana Florencia Davila
Michał Świerad - Pastry Chef Barbara Luijckx Michał Świerad
DESER GRILLAGE Z ROKITNIKIEM Szkolenie desery w gastronomii