PRALINKI ADVOCAT

PRALINKI ADVOCAT

Elegancka pralina w korpusie z białej czekolady, o delikatnym nadzieniu Advocac, trafia w najbardziej wyrafinowane gusta smakoszy.

ZdjęcieReceptura

Użyte produkty i dekoracje

CZEKOLADA BIAŁA 29%
CZEKOLADA BIAŁA 29%
Kod CHB28XXB3
Pobierz recepturę

RECEPTURA

PRALINA ADVOCAT
Składniki:
120 gŚmietana 30%
240 gCzekolada biała 29% - BARIMA ARTISANAL (kod CHB28XXB3)
25 gPasta Advocat - DREIDOPPEL (kod 00247)
40 gMasło
Przygotowanie:

Zagotować śmietanę, wlać do czekolady i wymieszać. Ostudzić do 35°C, dodać pastę Advocat oraz miękkie masło i ponownie wymieszać.

Podobne kreacje

Zobacz zdjęcia, receptury i filmy o podobnej tematyce. Zainspiruj się i wykonaj je w swojej pracowni.

Zapisz się na szkolenie

Praliny i trufle

Ana Florencia Davila - Pastry Chef Barbara Luijckx Ana Florencia Davila
Michał Świerad - Pastry Chef Barbara Luijckx Michał Świerad
Szkolenie cukiernicze z produkcji pralin i trufli