PRALINKI ADVOCAT
0
Elegancka pralina w korpusie z białej czekolady, o delikatnym nadzieniu Advocac, trafia w najbardziej wyrafinowane gusta smakoszy.
Użyte produkty i dekoracje
CZEKOLADA BIAŁA 29%
Kod CHB28XXB3
PASTA OWOCOWO – SMAKOWA ADWOKAT
Kod 00247
RECEPTURA
PRALINA ADVOCAT
Składniki:
120 gŚmietana 30%
240 gCzekolada biała 29% - BARIMA ARTISANAL (kod CHB28XXB3)
25 gPasta Advocat - DREIDOPPEL (kod 00247)
40 gMasło
Przygotowanie:
Zagotować śmietanę, wlać do czekolady i wymieszać. Ostudzić do 35°C, dodać pastę Advocat oraz miękkie masło i ponownie wymieszać.
Podobne kreacje
Zobacz zdjęcia, receptury i filmy o podobnej tematyce. Zainspiruj się i wykonaj je w swojej pracowni.
Zapisz się na szkolenie
Praliny i trufle
Ana Florencia Davila
Michał Świerad