PRALINKI MIGDAŁ WIEDEŃSKI
0
Migdał karmelizowany i mleczna czekolada to klasyka niebiańskiego, delikatnego smaku, doskonała jako dodatek do kawy.
Użyte produkty i dekoracje
CZEKOLADA MLECZNA 34%
Kod CHL35XXC3
RECEPTURA
PRALINA MIGDAŁ WIEDEŃSKI
Składniki:
120 gŚmietana 30%
240 gCzekolada mleczna 34% - BARIMA ARTISANAL (kod CHL35XXC3)
25 gPasta Migdał Wiedeński – DREIDOPPEL (kod 0242)
40 gMasło
Przygotowanie:
Zagotować śmietanę, wlać do czekolady i wymieszać. Ostudzić do 35°C, dodać pastę Migdał Wiedeński oraz miękkie masło i ponownie wymieszać.
Podobne kreacje
Zobacz zdjęcia, receptury i filmy o podobnej tematyce. Zainspiruj się i wykonaj je w swojej pracowni.
Zapisz się na szkolenie
Praliny i trufle
Ana Florencia Davila
Michał Świerad