PRALINKI MIGDAŁ WIEDEŃSKI

PRALINKI MIGDAŁ WIEDEŃSKI

Migdał karmelizowany i mleczna czekolada to klasyka niebiańskiego, delikatnego smaku, doskonała jako dodatek do kawy.

ZdjęcieReceptura

Użyte produkty i dekoracje

CZEKOLADA MLECZNA 34%
CZEKOLADA MLECZNA 34%
Kod CHL35XXC3
Pobierz recepturę

RECEPTURA

PRALINA MIGDAŁ WIEDEŃSKI
Składniki:
120 gŚmietana 30%
240 gCzekolada mleczna 34% - BARIMA ARTISANAL (kod CHL35XXC3)
25 gPasta Migdał Wiedeński – DREIDOPPEL (kod 0242)
40 gMasło
Przygotowanie:

Zagotować śmietanę, wlać do czekolady i wymieszać. Ostudzić do 35°C, dodać pastę Migdał Wiedeński oraz miękkie masło i ponownie wymieszać.

Podobne kreacje

Zobacz zdjęcia, receptury i filmy o podobnej tematyce. Zainspiruj się i wykonaj je w swojej pracowni.

Zapisz się na szkolenie

Praliny i trufle

Ana Florencia Davila - Pastry Chef Barbara Luijckx Ana Florencia Davila
Michał Świerad - Pastry Chef Barbara Luijckx Michał Świerad
Szkolenie cukiernicze z produkcji pralin i trufli