ROYAL ROCHER
0
Chrupiące i proste w wykonaniu Royal Rocher zaskakują swoim kształtem i teksturą.
Użyte produkty i dekoracje
CZEKOLADA BIAŁA 29%
Kod CHB28XXB3
CZEKOLADA MLECZNA 34%
Kod CHL35XXC3
CZEKOLADA DESEROWA 56%
Kod CHN56XX3
PRAŻYNKI ROYAL
Kod 332451
RECEPTURA
ROYAL ROCHER
Składniki:
200 gCzekolada (biała, mleczna lub deserowa) – BARIMA ARTISANAL
100 gPrażynki Royal – BARIMA ARTISANAL (kod 332451)
Przygotowanie:
Roztopić czekoladę (32°C) lub użyć stemperowanej czekolady. Dosypać prażynki i delikatnie wymieszać do całkowitego otoczenia prażynek czekoladą. Podzielić na porcje, uformować i odstawić do zastygnięcia.
Podobne kreacje
Zobacz zdjęcia, receptury i filmy o podobnej tematyce. Zainspiruj się i wykonaj je w swojej pracowni.
Zapisz się na szkolenie
Praliny i trufle
Ana Florencia Davila
Michał Świerad