Barima Artisanal - Czekolady i produkty dla profesjonalistów
Barima Artisanal - Czekolady i produkty dla profesjonalistów

Linia produktów Barima Artisanal

Czekolada jako surowiec fascynuje nas od ponad 32 lat. Wiemy o niej wszystko i wykorzystujemy jej doskonałe walory w procesie produkcji. Nasze doświadczenie i portfolio dedykujemy profesjonalistom branży cukierniczej i gastronomicznej. To właśnie dla nich wykreowaliśmy własną markę surowców – Barima Artisanal. Jako jej twórca i właściciel chcemy dostarczać produkty najwyższej i stabilnej jakości, przyczyniając się do sukcesu biznesowego naszych odbiorców. Poza gamą czekolad belgijskiej jakości, w portfolio Barima Artisanal znajdują się inne, niezbędne rzemieślnikom grupy produktów jak czekolady economic, czekoladowe dodatki do zapiekania, produkty kakaowe, pasty i produkty orzechowe, komponenty owocowe, prażynki, marcepan i wiele innych.
CZEKOLADY
  • Oryginalne belgijskie receptury
  • Produkt w formie pastylek
  • Bogaty bukiet aromatyczno-smakowy
  • Opakowania 3 kg
CZEKOLADOWE DODATKI DO ZAPIEKANIA
  • Dropsy (dostępne w dwóch rozmiarach), chunksy (płaskie lub wypukłe) i sticksy
  • Rekomendowane do wyrobów zapiekanych takich jak ciasteczka, muffiny, słodkie bułeczki itp.
PRODUKTY KAKAOWE
  • Kakao - alkalizowane, o wysokiej zawartości tłuszczu kakaowego 22-24%, w postaci proszku
  • Masło kakaowe - 100% tłuszcz kakaowy (najszlachetniejszy spośród tłuszczów), tłoczony z najwyższej jakości ziaren kakaowca, formowany do postaci pastylek o średnicy 8 mm
PASTY ORZECHOWE
  • 100% zawartość orzechów w każdym rodzaju pasty.
  • Rzemieślnicza metoda produkcji
  • Optymalne obszary geograficzne pozyskiwania surowca
PASTY OWOCOWO-SMAKOWE DREIDOPPEL
  • Naturalne, bez konserwantów i sztucznych dodatków
  • Wysoko skoncentrowane, o ekonomicznym dozowaniu
  • Komfortowe, 1-kilogramowe opakowania.
MASA CUKROWA
  • Wysoki stopień rozdrobnienia
  • Gotowa do użycia
  • Śnieżnobiały kolor i doskonała elastyczność
MARCEPAN
  • Naturalny skład i rzemieślnicza metoda produkcji.
  • 50% zawartość starannie wyselekcjonowanych migdałów
  • Intensywny aromat
CHRUPIĄCE PRAŻYNKI
  • Zaprojektowane dla uzyskania chrupiaącej tekstury w wyrobach cukierniczych
  • Inspirowane oryginalną francuską recepturą „crêpes dentelle”
BARWNIKI
  • Postać sproszkowana lub sprayu
  • Doskonałe do wykończenia finalnego produktu

Życzymy Państwu satysfakcji i sukcesów w pracy z produktami marki Barima Artisanal.

czytaj dalej

KATEGORIE

Barima Chocbook No. 2

CHOCBOOK

Jest przewodnikiem po produktach stanowiących ofertę marki Barima Artisanal. Publikacja ta obejmuje receptury wskazujące liczne możliwości ich zastosowania. Odkrywamy przed Wami świat naszych cukierniczych doświadczeń i pragniemy podzielić się z Wami fachową wiedzą zdobytą w ciągu wieloletniej praktyki.

Poznaj pozostałe marki